PITZA SERVICE ANTWERPEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2104 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pitza Service Antwerpen. Meer weten? Ontdek meer

29 sep 2022 om 21:24 Exact op tijd, lekkere pizza, respect voor de kok. Geef die mens n medaille
29 sep 2022 om 4:36 Pasta was warm en bangelijk van smaak
28 sep 2022 om 20:41 Ik heb helaas een pasta gekregen die vol olie zat en helemaal drupte, het was geen fijne ervaring
26 sep 2022 om 21:28 Moest 1u40 op de bestelling wachten, pizza was niet meer zo warm en wat droog …
26 sep 2022 om 10:38 Niets op aan te merken a solid pasta’ke!
26 sep 2022 om 2:55 Nummer 1
23 sep 2022 om 8:24 Levering was er snel en het eten was lekker warm
23 sep 2022 om 2:31 Top service, pitza service!!!!
22 sep 2022 om 23:07 Het was weer super lekker mannen! Het is echt wachten waard ik bestel ruim op voorhand bij jullie dan ben ik zeker dat mijn eten op tijd is!
20 sep 2022 om 21:17 Eten zelf was ok en correct , levering was een ramp. Chauffeur heeft me staan beledigen en bedreigen omdat ie zogezegd 20 min stond te wachten. Ik kan de screenshot vn mijn telefoon laten zien, welgeteld 5 minuten. Goeie kok, maar hier nooit meer